Container

Waar gaat uw vraag over?

Hebt u een probleem of vraag? Misschien vindt u het antwoord in één van de veelgestelde vragen hieronder.

Staat uw vraag er niet tussen, of hebt u problemen bij aanmelden? Neem dan contact op met ons. We staan tot uw dienst.

Containers staan op een bereikbare plaats met verharde ondergrond. Bij de opstart van dienstverlening of bij het inplannen van een eenmalige afvalophaling stemt u best goed met onze planning af waar de container moet komen.

Doorgaans komen we uw afvalcontainer(s) op een vaste dag leegmaken. Het overzicht vindt u op de ledigingkalender. Wilt u de kalender of een (extra) lediging van uw container aanvragen? Dat kan via planning@garwig.be, het contactformulier of +32 51 70 34 41.

  • U let best op een goede bereikbaarheid: aanbieden aan straatzijde, op vlakke en harde ondergrond.
  • Containers die te zwaar of over de rand beladen zijn, kunnen we niet leegmaken of meenemen. De maximale belading van een afzetcontainer bedraagt 10 ton, ongeachte de grootte. Voor rolcontainers vindt u het maximumgewicht terug op de samenwerkingsovereenkomst.
  • U respecteert de acceptatievoorwaarden: een papier- en kartoncontainer gevuld met restafval kunnen we bijvoorbeeld niet leegmaken.

Is uw container stuk of gestolen? Contacteer onze klantendienst via info@garwig.be, het contactformulier of bel ons op +32 51 70 34 41. We bekijken samen met u hoe we dit het best oplossen.

Folie- of andere zakken nodig? Plaatst u gerust uw bestelling via info@garwig.be of het contactformulier. Voor alle zekerheid vragen we om niet telefonisch te bestellen.