Vraag een offerte

Garwig Environmental Services

Garwig staat voor integrale afvaldienstverlening en betrouwbare milieuoplossingen. Als specialist in het inzamelen, overslaan, recyclen en be- en verwerken van alle soorten afvalstromen levert Garwig dagelijks dé oplossing voor de zeer uiteenlopende afvalproblemen van haar klanten. In de afgelopen jaren heeft Garwig zich steeds verder ontwikkeld. De dienstverlening is uitgebreid en het bedrijf is enorm gegroeid.

Afval is een zaak van vertrouwen. Dat vertrouwen moet elke dag opnieuw worden verdiend. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend om minstens te voldoen aan wettelijke eisen en regelgeving en om ook over de juiste en toereikende vergunningen te beschikken. Alleen op die manier kunnen wij onze activiteiten op een duurzame en verantwoorde wijze en met een minimale belasting van het milieu uitvoeren.

GST Recycling

GST Recycling produceert in haar afvalverwerkingsinstallaties grondstoffen, bouwstoffen en brandstoffen waar een groot deel van de Belgische en buitenlandse bedrijven gebruik van maakt. Dit kan ondermeer dienen bij de spaanplaatindustrie, cementovens, energiecentrales, vergassingsinstallaties, hoog- en kalkovens, … GST Recycling werkt daarbij ook continu aan de ontwikkeling van nieuwe methoden en technieken om afval nog beter om te vormen tot nuttige grondstof, bouwstof en brandstof.

copyright ©2023 GARWIG  |  webdesign by Creatief NV - Web-eye
GARWIG is erkend operator voor: