Vraag een offerte

Inzameling

Garwig is specialist in het inzamelen van alle soorten afval. Voor iedere afvalsoort hebben wij een passende oplossing.

Rolcontainers

Stromen als restafval, papier/karton en verpakkingsafval zamelen wij in door middel van rolcontainers. Deze containers zijn goed voor kleinere volumes in een vaste ophaalronde. We hebben een breed assortiment aan rolcontainers, van 240 tot en met 5000 liter. Bovendien beschikken we ook over glascontainers, bandenboxen, restafvalzakken en bigbags.

Afzetcontainers

Onze afzetcontainers zijn uitermate geschikt voor de inzameling van grotere volumes op afroep. Van bouw- en sloopafval, hout en grof afval tot monostromen zoals papier, restafval en kunststof. We leveren afzetcontainers in diverse maten, vanaf 10 m³ tot en met 40 m³. Ook beschikken we over specifieke afzetcontainers, zoals pers-, ontwaterings- en slibcontainers.

Gevaarlijk afval

Het gevaarlijk afval dat men in een bedrijfsomgeving vindt, beperkt zich meestal tot Klein Gevaarlijk Afval (KGA), met name: batterijen, TL-lampen, lijm, verf- en inktresten, spuitbussen, oliefilters, … Van kleine tot grote hoeveelheden en in diverse categorieën en stromen. Garwig helpt u graag verder door het leveren van de juiste verpakking, het op de juiste wijze vervoeren en het analyseren van het afval. Bovendien zorgen we voor de correcte en volgens regelgeving vereiste administratieve afhandeling.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over specifieke oplossingen?

Onze afvalspecialisten vertellen u graag alles over onze mogelijkheden.

Telefoonnummer: +32 (0) 51 70 34 41
U kunt ook vooraf een offerte aanvragen.

copyright ©2023 GARWIG  |  webdesign by Creatief NV - Web-eye
GARWIG is erkend operator voor: