Vraag een offerte

Onze dienstverlening

Als geïntegreerd milieubedrijf met een duidelijke visie op de toekomst profileert Garwig zich eveneens professioneel als een deskundige en adviserende partner betreffende een integraal afvalbeheer.

Met innovatieve en vooral ook praktische oplossingen realiseren we voor iedere afvalstroom steeds de juiste dienstverlening. Voor zowel kleine als grote ondernemingen kunnen wij het volledige afvalbeheer verzorgen. Het gaat dan niet alleen om passende inzamelmiddelen voor de verschillende afvalstromen die vrijkomen, maar vooral om de organisatie rondom de afvalinzameling. Dat begint met een goede inventarisatie en resulteert in een integraal afvalbeheer.

Garwig streeft daarbij naar optimale efficiëntie in de logistiek. Dat betekent beschikken over de juiste inzamelmiddelen op de juiste plaats, een passende ophaalfrequentie en een werkwijze die afvalinzameling op de werkvloer gemakkelijker, overzichtelijker en sneller maakt.

Met de integrale benadering van afvalproblemen wil Garwig ook het ontstaan van afval voorkomen. Besparen op kosten. Milieuvriendelijk werken. En met een overzichtelijke factuur een goed inzicht krijgen in het ontstaan van afvalstromen. Daarbij staan prestaties voorop. Met het oog op een duurzame samenwerking. Zo verzorgt Garwig met integraal afvalbeheer al uw afvalproblemen.

copyright ©2023 GARWIG  |  webdesign by Creatief NV - Web-eye
GARWIG is erkend operator voor: